fbpx

GYS I GRAVHØJEN – Spøgelsestur på Vikingemuseet

Afholdt
KØB BILLET

Oplev en (u)hyggelig familie-rundvisning og mød de afdøde vikinger fra Ladbykongens gravplads.

Kom med vikinge-guiden på en dramatiseret rundvisning og mød de levende døde vikinger på Vikingemuseet Ladby. Med lygte i hånden kommer vi rundt til de mest hemmelighedsfulde og mørke kroge på Vikingemuseet, og vi står ansigt til ansigt med de vikinger, der levede ved Kerteminde Fjord for 1000 år siden. Vi møder mange farverige skæbner af alle slags – fra kongelige til trælle og hører deres spændende livs- (og døds-) historier, i en tid som var vidt forskellig fra vores – og alligevel ikke så anderledes endda. Kom med og mærk gyset – og grinet – når vikinger rejser sig fra gravene i skolernes efterårsferie.

Der afholdes 2 ture dagligt alle hverdage i skolernes efterårsferie. Turene varer ca. 60 – 100 minutter og foregår delvist indendørs i store lokaler og delvist udendørs.

Turen bookes ved køb af turbillet i Vikingemuseets webshop for 25 kr. pr. person. Dertil kommer gyldig entrébillet. Under hensyntagen til Covid-19 retningslinjer for deltagerantal og lokalestørrelse er adgang til turen afhængig af turbillet, da der er et samlet antal deltagere pr. tur på 30 personer.