Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Ladbydragen stævner ud

maj 30, 2023

Vikingeskibet Ladbydragen sejler på tur med skibsfolkene fra Ladby Skibslaug flere gange i løbet af sommeren 2023.

På disse ture vil skibet derfor ikke lægge til kaj ved Vikingemuseet Ladbys bådebro, som det plejer, men vil derimod kunne opleves ved andre lokale havne. Om dagen vil skibet ofte stævne ud og sejle med sit mandskab på de lokale farvande.

Hvor Ladbydragen lægger til kaj i sommeren 2023:

Munkebo Havn 1. – 4. juni

Ladbydragen drager mod Munkebo Havn om aftenen torsdag den 1. juni, hvor det de følgende dage vil have base. Søndag den 4. juni vender skibet retur til Vikingemuseet Ladby.

Munkebo Havn 22. – 25. juni

Ladbydragen sætter atter kursen mod Munkebo Havn torsdag aften den 22. juni og kommer hjem til Vikingemuseet søndag den 25. juni.

Til Kirsebærfestival 20. – 23. juli

Ladbydragen har base i Kerteminde under årets Kirsebærfestival fra torsdag den 20. juli til søndag den 23. juli, hvorfra skibet sejles hjem til Vikingemuseet Ladby.

OBS – AFLYST! Munkebo Havn 23. – 29. juli

Skibet ankommer til Munkebo Havn fra Kerteminde i løbet af søndagen den 23. juli og sejles tilbage til Vikingemuseet Ladby lørdag den 29. juli.

Til Munkebo Vikingedag 17. – 20. august

Ladbydragen sejles til Munkebo Havn den 17. august, hvor det lægger til kaj frem til søndag den 20. august. Vikingeskibet vil derfor kunne opleves til Munkebo Vikingedag den 19. august, hvor Vikingemuseet Ladby i samarbejde med lokale foreninger og aktører arrangerer en begivenhedsrig dag med en lang række aktiviteter for store og små. Læs mere om Munkebo Vikingedag her.

Ladbydragen sejles af frivillige fra Ladby Skibslaug, som arbejder med at afprøve skibets egenskaber under forskellige forhold. Vil du være med? Så kan du læse mere om at blive frivillig her.

Læs mere om Ladbydragen her.

Foto øverst: Emil Andresen

Ladbydragen på sommertogt

Ladbydragen på sommertogt

Det smukke vikingeskib Ladbydragen stævner ud fra Fyn og sætter kurs mod Jylland d. 21. juli. Skibet er ikke lastet med blodtørstige vikinger, men derimod med 21 dygtige og ihærdige besætningsmedlemmer, der skal navigere skibet i de indre danske farvande. Årets togt...

Lav keramik som i vikingetiden

Lav keramik som i vikingetiden

I løbet af sommeren er der masser af vikingeaktiviteter på Vikingemuseet Ladby. En af dem er lerværkstedet, og her er der tid og plads til fordybelse for både børn og voksne.

Imponerende fuglekunst på Vikingemuseet

Imponerende fuglekunst på Vikingemuseet

Denne sommer man i Vikingemuseet Ladbys udstilling opleve kunstværket ”Failure – Når vi fejler som et kollektiv” af kunstner Hana Saleh Zaabalawi. Værket er et afgangsprojekt fra Odense Designakademi og er en installation bestående af 6 naturalistiske fugle udført i...

Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Vikingemuseet Ladby

Du er tilmeldt!