7. maj 2021

Sommermedarbejdere til Vikingemuseet Ladby

Trives du med udendørs, praktisk arbejde og direkte publikumskontakt? Holder du af at formidle historien til museumsgæster fra ind- og udland? Kan du se dig selv arbejde med bål, bueskydning og masser af børnefamilier? Er du imødekommende, smilende og serviceorienteret? Så er det måske dig, vi søger som formidler til sommerferieaktiviteterne på Vikingemuseet Ladby.

Vi tilbyder et spændende sommerjob på Vikingemuseets smukke grønne område omgivet af Ladbykongens gravhøj, museumsbygningen og Kerteminde Fjord. Her tilbyder vi sommerferieaktiviteter til museets gæster. Sammen med de øvrige formidlere vil det være din opgave at byde gæsterne velkommen, gå i dialog med dem om Vikingemuseets fortællinger, samt hjælpe med praktisk instruktion i aktiviteter som brødbagning, bueskydning mm. Vi formidler i Vikingedragt af uld og hør under åben himmel. Du skal derfor kunne lide at være ude og skabe en god oplevelse for de besøgende i både sol og regn.

Om dig:
– Du er studerende indenfor arkæologi, historie, læreruddannelsen, pædagogik, håndværksfag e.l.
– Du er interesseret i vikingetid og historie og kan fortælle levende om begge emner.
– Du har fornemmelse for mennesker og kan tale godt mundtligt dansk og engelsk.
– Der god til at indgå i en spændende dialog om emnet med både børn og voksne.
– Du er arbejdsom, tager selvstændigt ansvar og er en god kollega, også når der er travlt.
– Du er lærenem, fysisk robust og har praktisk snilde med brænde, teltpløkke og dejfad mm.
– Du har evt. erfaring med formidling, servicefag eller undervisning, men dette er ikke et krav.

Om stillingerne:
– Oplæring sker i form af en introduktionsdag i juni, skriftligt materiale og sidemandsoplæring.
– Der er tale om to deltids-stillinger på studentervilkår tidsbegrænset til uge 26 – 31.
– Vagterne er 6 timer/dag, mandag til torsdag i skolernes sommerferie mellem 10.30 – 15.30.
– Stillingerne ønskes besat af medarbejdere mellem 16 og 18 år eller over 18 år.
– Du skal kunne arbejde de fleste hverdage i de 6 uger, så dit ugentlige timetal er på 20 – 24 timer.
– Løn og ansættelse er på studentervilkår og på timebasis.
– Såfremt du bliver tilbudt en af stillingerne, indhentes endvidere børneattest.

Din ansøgning skal være os i hænde senest mandag d. 24. maj. Samtaler forventes afholdt i uge 21.
For yderligere oplysninger rettes henvendelse på mail til [email protected]. Skriv i
emnefeltet ”Sommermedarbejder”.

Læs mere om Vikingemuseet Ladby på www.vikingemuseetladby.dk.