Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side
Hjem » Shop » Vikingemuseet Ladby – Grav, skib og museum

Vikingemuseet Ladby – Grav, skib og museum

78,00 kr.

I bogen fortælles om Ladbykongens begravelse i det smukke skib, der skulle føre ham til Dødsriget, lastet med masser af fornemme gravgaver. Det 21,5 meter lange og tre meter brede Ladbyskib har også fungeret som et sejlskib og også den historie foldes ud. Ligeledes knyttes der an til det landskab, Ladbykongen levede i – vikingernes land.

Endelig fortælles historien om museet over Ladbyskibet, Vikingemuseet Ladby, og ambitionen om at være et aktivt museum for alle.

“I særklasse (…) høj kvalitet, lækkert indbundet og med et næsten utroligt antal dejlige fotografier og tegninger”. Kjerteminde Avis.
“Bogen giver en farverig og levende introduktion til Ladbyskibet”. Magisterbladet.
“Jens Bohrs enkle og til tider lidt » primitive « stil passer som fod i hose til vikingetidens billedverden. En spændende blanding af » almindelig « historiebog og kunstbog”, Steffen Lange, Midtjyllands Avis.
“Grundig og meget rigt illustreret beretning om alt, hvad der er værd at vide om Ladbyskibsgraven ved Kerteminde”, Gerd Bindesbøl Ravnholt, Journalen 2016.

Medlemstilbud for medlemmer af museumsforeningen:
Ved køb af “Vikingemuseet Ladby -Grav, skib og museum”plus “Farvergården i Kerteminde – museet og byen” fås begge bøger til en samlet pris på 100 kr.
Dette tilbud kan ikke benyttes i webshoppen. Kontakt:  Käty Slot [email protected]  eller 24 29 87 38

Relaterede varer

Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Vikingemuseet Ladby

Du er tilmeldt!