Et sikkert og trygt museumsbesøg

Vikingemuseet byder velkommen til vores gæster fra nær og fjern. Af hensyn til gældende smitterestriktioner har vi indført følgende sikkerhedstiltag:

Billetter

• Det er ikke et krav at bestille entrébilletter på forhånd for almindelige besøgende.
  • Der vil være deltagerbegrænsning ved særlige arrangementer, f.eks. i skolernes ferier. Til disse arrangementer kan man sikre sig en entrébillet via Vikingemuseets webshop.
  • Grupper over 20 personer bedes bestille plads ved henvendelse til Vikingemuseet på telefon  65 32 16 67 eller e-mail [email protected]
171007_vikingemuseum_0068

Museumsbygningen

• I stuen findes museumsbutikken og mindre udstillingsrum. Antallet af personer på én gang er 10 personer pr. rum.
  • I kælderen må der højst befinde sig 30 personer ad gangen.
  • I gravhøjen er antallet af personer på én gang ligeledes 30 personer.
  • Er der fyldt i et rum, beder vi vores gæster om at besøge en anden del af museet først eller nyde Vikingemuseets store udendørsområde.

Værnemidler

• Der er opstillet spritstandere ved alle rum, som vi opfordrer vores gæster til at benytte.
  • Der er endvidere mulighed for at få udleveret gratis mundbind i museumsbutikken.