Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

God adgang

og fri parkering

Vikingemuseet Ladby ligger på 5 hektar stort område i skønne landlige omgivelser i Fjordlandskabet. For at sikre at alle museet gæster har adgang til Vikingemuseet har vi sikret god tilgængelighed. Både museumsbygningen og højen med vikingeskibsgraven er handicapvenligt indrettede med ramper, ingen dørtrin og for museumsbygningens vedkommende elevator.

Turen fra parkeringsplads foran museumsbygningen til museumsbygningen samt turen fra sidstnævnte til højen kan dog være udfordrende på grund af henholdsvis grus og jordsti, som i sagens natur ikke er 100% plan. Mange tager dog  med glæde turen med både rollator, kørestol eller klapvogn. 

I kælderetagen i museumsbygningen er der et toilet, som er velegnet til personer med handicap, samt pusleplads til de mindste. Kælderen nås let med elevatoren fra museumsbutikken.

Gæster med handikap kan herudover gratis medbringe en ledsager ved fremvisning af ledsagerkort. Førerhunde er også velkomne. Kørestol kan lånes gratis og til de mindste under 6 år er der gratis trækvogne. Begge dele lånes i butikken. 

Husk fri parkering og handicapvenlige adgangsforhold ude som inde.

Sted: Vikingemuseet Ladby,
Vikingevej 123, 5300 Kerteminde
Tid: I åbningstiden

Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Vikingemuseet Ladby

Du er tilmeldt!