Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Imponerende fuglekunst på Vikingemuseet

jul 5, 2024

Denne sommer man i Vikingemuseet Ladbys udstilling opleve kunstværket ”Failure – Når vi fejler som et kollektiv” af kunstner Hana Saleh Zaabalawi.

Værket er et afgangsprojekt fra Odense Designakademi og er en installation bestående af 6 naturalistiske fugle udført i papirmateriale. I værket er der arbejdet med spændet mellem ’det virkelige’ og ’det fiktive mytologiske’ med ravnen som myteomspændt fugl, der samtidig danner par og lever i store flokke og samfund ligesom mennesket. Tematisk kredser værket om magtudøvelse og udnyttelse af andre.

Fakta om kunstværket:

Titel: Failure – Når vi fejler som et kollektiv
Kunstner: Hana Saleh Zaabalawi
Materialer: Aluminiumstråd, papir, selvhærdende ler, akrylfarve, plastikperler

Værket kan opleves alle ugens dage kl. 10-17 i juli og august 2024 på Vikingemuseet Ladby.

Lav keramik som i vikingetiden

Lav keramik som i vikingetiden

I løbet af sommeren er der masser af vikingeaktiviteter på Vikingemuseet Ladby. En af dem er lerværkstedet, og her er der tid og plads til fordybelse for både børn og voksne.

Mød Ladbykongens vikinger til Kirsebærfestivalen

Mød Ladbykongens vikinger til Kirsebærfestivalen

Midt under Kirsebærfestivalen i Kerteminde er vikingerne fra Vikingemuseet Ladby draget til byen i Ladbydragen. Her vil festivalens gæster kunne møde de festklædte vikinger i gaden, hvor de er klar til en snak og deler foldere med rabat-billetter til museet ud til de...

En sommer fuld af vikingeoplevelser

En sommer fuld af vikingeoplevelser

Denne sommer kan store og små sammen udforske vikingernes forunderlige verden, når Vikingemuseet Ladby slår dørene op for sjove ferieaktiviteter. Alle hverdage i perioden 1. juli til 23. august er der mulighed for at deltage aktivt, når man besøger museet for Danmarks...

Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Vikingemuseet Ladby

Du er tilmeldt!