Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Kirsebærfestival med Vikingemuseet Ladby

jul 6, 2023

Til Kirsebærfestival i Kerteminde kan festivalgæster opleve Vikingeskibet “Ladbydragen” i Kerteminde havn. Det nøjagtige kopi af Ladbyskibet, som blev begravet med Ladbykongen for over 1100 år siden, vil være åbent for besøgende.

Kom til Åbent Vikingeskib i Kerteminde havn

Kom til “åbent skib” ved Langebro i Kerteminde fredag d. 21. juli og lørdag d. 22. juli kl. 11-17 samt søndag d. 23. juli kl. 11-14.

I forbindelse med Kirsebærfestivalen sejler Vikingeskibet ”Ladbydragen” til Kerteminde og lægger til ved havnen under festivalen. Her er alle velkomne til at se Ladbykongens eget vingeskib, få en god snak med den gæve vikingebesætning og komme en tur om bord i skibet. Det prægtige krigsskib er en præcis kopi af Ladbyskibet, som en mystisk konge fra Vikingetiden blev begravet i for 1100 år siden ved Kerteminde Fjord.

Vikingemuseet Ladbys frivillige giver således kertemindere og byens gæster en særlig mulighed for at opleve ét af de verdens berømte vikingeskibe, de gamle maritime traditioner og høre om det frivillige arbejde med at passe og sejle det genskabte Ladbyskib. Læs mere om Ladbydragen her.

Ladbydragen sejler fra Kerteminde til Ladby søndag d. 23. juli kl. 14.

Mød Ladbykongens Vikinger til Kirsebærfestivalen

Lørdag 22. juli og søndag d. 23. juli kl. 11-14
Midt under Kirsebærfestivalen i Kerteminde er vikingerne fra Vikingemuseet Ladby draget til byen i Ladbydragen. Her vil du kunne møde de festklædte vikinger i gaden, hvor de er klar til en snak og deler foldere med rabat-billetter til museet ud til de heldige. Med base ved Vikingeskibet i havnen kan byens gæster møde Vikingerne iført autentiske dragter, der vandrer rundt i byen.

Læs mere om andre aktiviteter med Østfyns Museer til Kirsebærfestival i Kerteminde eller se hele programmet på Kirsebærfestivalen hjemmeside.

Læs seneste nyheder fra Vikingemuseet Ladby:

Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Vikingemuseet Ladby

Du er tilmeldt!