Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Vi glæder os til det nye år!

År 2024 bliver et år med masser af spændende arrangementer og events på Vikingemuseet Ladby. Vi ser frem til at kunne byde vores gæster velkommen til et væld af vikingeoplevelser for store og små.

Som altid vil der være masser af aktiviteter i skolernes ferier, hvor både børn og voksne kan opleve vikingetiden helt tæt på og selv deltage aktivt.

I vinterferien slår museet dørene op til arkæologisk værksted, påskeferien byder på krig og kamp og i sommerferien vil der alle hverdage være mulighed for at deltage i bueskydning, træværksted og andre vikingetidshåndværk.

Børn og barnlige sjæle kan også deltage i museets skattejagter både ind og ude og være med i konkurrencen om fede præmier.

Sæsonen skydes for alvor i gang i maj med arrangementet ”Ladbykongen sætter alle sejl”. Her ved årets store folkefest kan man møde alle museets frivillige grupper og se vikingeskibet Ladbydragen blive søsat ved museets bådebro ved Kerteminde Fjord.

Sensommeren byder ligeledes på masser af aktiviteter til Munkebo Vikingedag og Fjordens Dag.

På udvalgte dage vil man kunne følge museets inspektører og engagerede frivillige guider på rundvisninger i museets udstillinger og omkringliggende landskab.

I løbet af 2024 afholder museet ligeledes en række foredrag, hvor museets arkæologer og museumsformidlere hver især vil dykke ned i et spændende emne fra vikingetiden.

Årets første to foredrag er:

”Fremtidens Vikingemuseum”
Tidspunkt: 19. januar kl. 17-19
Foredragsholder: Ane Jepsen Nyborg
Læs mere og køb billetter her.

”Nordisk mytologi”
Tidspunkt: 2. februar kl. 17-19
Foredragsholder: Bodil Holm Sørensen
Læs mere og køb billetter her.

Følg med her på hjemmesiden og på Vikingemuseets facebookside for præcise datoer og mere information om de kommende arrangementer.

Læs seneste nyheder fra Vikingemuseet Ladby:

Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Vikingemuseet Ladby

Du er tilmeldt!