Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

En sommer fuld af vikingeoplevelser

jun 25, 2024

Denne sommer kan store og små sammen udforske vikingernes forunderlige verden, når Vikingemuseet Ladby slår dørene op for sjove ferieaktiviteter.

Alle hverdage i perioden 1. juli til 23. august er der mulighed for at deltage aktivt, når man besøger museet for Danmarks ældste kongegrav.

I lerværkstedet kan man prøve kræfter med det gamle håndværk og lave en ting i ler. Her kan man også blive klogere på kuglepotter, tenvægte og andet spændende vikingetidskeramik.
Er man mere til vikingevåben og krigskunst, er der mulighed for at skyde med bue og pil med kopier af vikingetidens langbuer. Her kan man også udfordre hinanden til en dyst med kastespyd eller tage en duel med træsværd og skjolde.

Indenfor på museet kan hele familien udforske ”vikingernes klædeskab”, hvor man kan klæde sig ud i vikingedragter i alle størrelser, eller sammen gå på opdagelse i udstillingen med konkurrencen Ladbykongens Skattejagt. Læs mere om ferieaktiviteterne

Hvor: Vikingemuseet Ladby
Hvornår: Mandag til fredag kl. 11-16 i uge 27-34
Pris: Lerværksted og bueskydning koster 25. kr. pr. aktivitet. De andre aktiviteter er gratis.

Bliv ”Viking for en dag”

Besøger man museet i weekenden eller uden for aktiviteternes åbningstid, er der mulighed for at leje en taske med vikingeoplevelser i billetsalget med det nye tilbud ”Viking for en dag”. Her kan børn og voksne i fællesskab udforske vikingernes håndværk, spil, leg og meget mere. Læs mere om ”Viking for en dag”

Hvor: Vikingemuseet Ladby
Hvornår: I museets åbningstid
Pris: 35. kr. pr. taske

Gratis rundvisninger

Hver dag i juli og frem til 11. august kan man komme på rundvisning med museets frivillige guider. Her kan man høre historien om Ladbykongens verden og gravlæggelse fortalt ud fra guidernes store viden og unikke perspektiv.

Hvor: Vikingemuseet Ladby
Hvornår: Hverdage kl. 13 og weekender kl. 11 i perioden 1. juli – 11. august
Pris: Rundvisningerne er gratis, når entréen er betalt.

Flere nyheder fra Vikingemuseet Ladby:

Lav keramik som i vikingetiden

Lav keramik som i vikingetiden

I løbet af sommeren er der masser af vikingeaktiviteter på Vikingemuseet Ladby. En af dem er lerværkstedet, og her er der tid og plads til fordybelse for både børn og voksne.

Imponerende fuglekunst på Vikingemuseet

Imponerende fuglekunst på Vikingemuseet

Denne sommer man i Vikingemuseet Ladbys udstilling opleve kunstværket ”Failure – Når vi fejler som et kollektiv” af kunstner Hana Saleh Zaabalawi. Værket er et afgangsprojekt fra Odense Designakademi og er en installation bestående af 6 naturalistiske fugle udført i...

Mød Ladbykongens vikinger til Kirsebærfestivalen

Mød Ladbykongens vikinger til Kirsebærfestivalen

Midt under Kirsebærfestivalen i Kerteminde er vikingerne fra Vikingemuseet Ladby draget til byen i Ladbydragen. Her vil festivalens gæster kunne møde de festklædte vikinger i gaden, hvor de er klar til en snak og deler foldere med rabat-billetter til museet ud til de...

Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Vikingemuseet Ladby

Du er tilmeldt!